Tilat

Karhunpesä

Karhunpesä on SHO:n uusin tila, joka muodostui vuoden 2018 alussa. Tila on pelkästään osakunnan käytössä, mutta sitä voidaan myös vuokrata jäsenistölle. Tilan palveluihin kuuluvat mm. videotykki, paljon lauta- ja korttipelejä, kahvinkeitin, useita vedenkeittimiä, maakuntalehtiä, kirjoja ja mukavia sohvia. Karhunpesään voit tulla horrostamaan luentojen välissä, kärttyilemään tehtävien kanssa tai ihan vain kivasti jutustelemaan eri alojen opiskelijoiden kanssa. Käytännössä tila on avoinna joka arkipäivä kello kahdestatoista yöhön saakka.

Osakuntatila

Osakuntatilaksi kutsutaan koko Yo-talo B:n (Rehtorinpellonkatu 4 B) nykyisiä opiskelijatiloja. Aiemmin tiloissa toimivat Osakuntaravintola S-Osis sekä osakunnista SHO ja SKO. Nykyään tiloista löytyy mm. Osakuntasali sekä useita erilaisia yhdistyksiä osakunnista monimuotoisiin harrastejärjestöihin. Yhteisistä tiloista löytyy hyvin varusteltu keittiö, oleskelutilaa, pöytäjalkapallo sekä muuta mukavaa.

Osakuntasali

Osakuntasalia, joka sijaitsee myös Yo-talo B:llä, voivat vuokrata kaikki TYY:n jäsenet ja alayhdistykset. Tila on vuokrattavissa säännölliseen harrastekäyttöön, sekä yksittäisiin juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin. Lisätietoja ja varauskalenteri löytyvät osoitteesta http://osakuntasali.utu.fi.