Satunnaisesti kokoontuvat

Viikoittaisten kerhojen lisäksi osakunnalla on muutamia epäsäännöllisemmin kokoontuvia kerhoja.


Sohon Tykittäjät (elokuvat)

Sohon oma elokuvakerho järjestää monenmoisia elokuvailtamia ja -maratoneja pitkin vuotta. Aikaisempina vuosina on järjestetty mm. Starwars-maraton (noin 12 tuntia) ja Taru Sormusten Herrasta -maraton (extended version, noin 12 tuntia). Sekä uusia Marvel-leffoja on katsottu. Kerho järjestää myös excuja uusien elokuvien näytöksiin. Myös jäsenistö saa järjestää elokuvailtoja tai ehdottaa niitä. Ota yhteyttä hallitukseen.

Aika ja paikka: toisinaan @ Yo-talo B, Karhis


Sohon Kepittäjät (Biljardikerho)

Kepittäjät eli biljardi- ja snookerkerho kokoontuu hiomaan jäsentensä taitoja. Kerho järjestää excuja lähialueen biljardipaikkoihin, katselee snookerkisoja isolta kankaalta ja järjestää leikkimielisiä kilpailuja.

P.S. Myös pöytäjalkapallon pelaaminen on osakunnan jäsenille ilmaista. Pyydä päivystäjää avaamaan jalkapallopöydän lukitus.


Sohon Panijat

Sohon Panijat tarjoavat oluen ja siiderin valmistuksesta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua oluenpanon teoriaan ja käytäntöön sekä päästä panemaan ja maistelemaan omaa olutta tai siideriä.

Aika ja paikka: Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedustelut Panijoiden Facebook-sivulta.


SuamiKerho

Panijoiden vastapainona perinteikäs Suamikerho on taas erikoistunut enemmän oluen juomiseen.

Aika ja paikka: Kokoontumisajoista ilmoitetaan FB-eventteinä, tiedustelut Aaro Ketokullalta


Viski- ja sikarikerho

Sohon viski- ja sikarikerho kokoontuu kuukausittain maistelemaan laadukkaita viskejä ja sikareita tunnelmallisen musiikin parissa.

Aika ja paikka: Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedustelut kerhonvetäjä Hannu Ala-Ollalta sähköpostitse halaol@utu.fi


Verenluovutusryhmä

SHO:n verenluovutusryhmä järjestää aika-ajoin luovutus kierroksia Turun veripalvelun tiloihin. Ole siis kuulolla! Mutta mikäli käyt itsenäisti luovutamassa verta, niin ilmoita vastaanottovirkalijalle että olet “SHO” -verenluovutusryhmästä. Luovutuskierroksen saa myös itse järjestää, mikäli haluaa.

Aika ja paikka: satunnaisesti. Tarkemmat tiedot osakunnan Whatsapp -ryhmässä ja FB:ssä.