Jäseneksi

Jäsenedut

Kaikilla täysi-ikäisillä, sekä opiskelijoilla että ei-opiskelijoilla, henkilöillä on oikeus liittyä Satakuntalais-Hämäläiseen Osakuntaan. Kotiseutua ei enää pidetä niinkään rajoittavana tekijänä. Harvassa opiskelijajärjestössä on hinta/laatu-suhde yhtä hyvin kohdallaan kuin Sohossa! 10 euron vuosittaista jäsenmaksua vastaan sinulle on tarjolla valtava määrä monipuolista kerhotoimintaa, liikunta- ja kulttuuririentoja, akateemisia juhlia, retkiä ja vaikka mitä!

Arkisin osakunta toimii opiskelijan olohuoneena, jonne voit jäsenenä lähestulkoon kellonajasta riippumatta tulla esimerkiksi nauttimaan kupillisen kahvia, pelaamaan pöytäjalkapalloa tai erinäisiä video- ja lautapelejä, tai muuten vain jutustelemaan ja viettämään aikaa äärimmäisen poikkitieteisessä seurassa. Osakuntatila on auki yleensä puolenpäivän jälkeen, aina kun SHO:n musta-valkoinen kyltti seisoo pihassa ulko-oven vieressä. Ajankohtaista informaatiota tapahtumista saat osakunnan ilmoitustaululta, nettikalenterista tai sähköpostitse sho-listalta.

Jäsenet pääsevät yleensä ”rahvasta” edullisemmin osakunnan järjestämiin tapahtumiin. Lisäksi jäsenillä on täysi äänioikeus osakunnan yleiskokouksissa ja he voivat toimia osakunnan viroissa (valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa).

Civis-jäsenet voivat myös vuokrata osakunnan tilaa (Karhunpesä) yksityistapahtumiinsa. Ohjeet tilan vuokraamiseen löydät täältä. ?

Liittymisohjeet

Osakunnan jäsenmaksu on 10€ / vuosi tai vaihtoehtoisesti 30€ / 5 vuotta. Liittyminen tapahtuu Ylioppilastalo B:n olohuoneessa.  Helpoiten liittyminen tapahtuu arkisin päivystysaikaan, mutta muinakin aikoina kannattaa toki yrittää, useimmiten ovien ollessa auki paikalla on liittämiseen kykeneväinen henkilö. Jäsenyyden merkiksi saat opiskelijakorttiisi SHO:n jäsentarran.