senioriyhdistys

 

Turun yliopiston Satakuntalais-­Hämäläisen Osakunnan Seniorit:n tarkoituksena on sääntöjensä mukaan toimia Turun yliopistossa opiskelleiden satakuntalaisten ja hämäläisten yhdyssiteenä sekä tukea Turun yliopiston Satakuntalais­-Hämäläisen Osakunnan toimintaa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää kokouksia, neuvottelutilaisuuksia, juhlia, yms. Lisäksi yhdistys voi omistaa kiinteistöjä, harjoittaa majoitus­- ja ravitsemusliikettä, kustantaa kirjallisuutta ja pitää yllä laina­- ja stipendirahastoja.

Yhdistys järjestää nykypäivänä vuosittain vuosijuhlat helmi-maaliskuussa, jonka yhteydessä myös järjestetään yhdistyskokous. Lisäksi yhdistys tukee osakunnan taloutta vuosijuhlalahjoilla suuremmissa juhlissa.

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Turun Yliopiston Satakuntalaisen kerhon, Hämäläisen kerhon sekä Satakuntalais-­Hämäläisen Osakunnan entiset jäsenet. Hallitus voi harkintansa mukaan hyväksyä jäseniksi yhdistykseen muitakin sen toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä ja oikeuskelpoisia yhteisöjä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai taloudenhoitajaan. Yhdistyksen jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2018 on 10 euroa.

Sähköpostilistalle liittyminen

Lähetä viesti subscribe osoitteeseen sho_seniorit@lists.utu.fi. Mikäli tämä ei onnistu, ota yhteyttä hallituksen sihteeriin.

Yhdistyksen hallitus vuonna 2018

Puheenjohtaja Antti Honkasalo
Sihteeri Henna-Riikka Palonkangas
Varapuheenjohtaja Janne-Pekka Niininen
Talous Juha-Pekka Finnilä  jptfin at utu piste fi
044 3845399
Hallituksen jäsen Antti Kaunismäki
Hallituksen jäsen Helinä Taimi
Hallituksen jäsen Laura Ekberg

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä.

Yhdistyksen rekisteriseloste löytyy täältä.

Yhdistyksen yhteystiedot:

Sähköposti:  shoseniorit.hallitus@gmail.com
Tilinumero:  Nordea
FI44 1173 3000 1098 38
Tiedotuslista  sho_seniorit@lists.utu.fi
Facebook-ryhmä (suljettu)  https://www.facebook.com/groups/1066025880097801/
Facebook-sivu  https://www.facebook.com/SHOseniorit/