Senioriyhdistys

Turun yliopiston Satakuntalais-­Hämäläisen Osakunnan Seniorit:n (eli alumniyhdistyksen) tarkoituksena on sääntöjensä mukaan toimia Turun yliopistossa opiskelleiden satakuntalaisten ja hämäläisten yhdyssiteenä sekä tukea Turun yliopiston Satakuntalais­-Hämäläisen Osakunnan toimintaa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää kokouksia, neuvottelutilaisuuksia, juhlia, yms. Lisäksi yhdistys voi omistaa kiinteistöjä, harjoittaa majoitus­- ja ravitsemusliikettä, kustantaa kirjallisuutta ja pitää yllä laina­- ja stipendirahastoja.

Yhdistys järjestää nykypäivänä vuosittain vuosijuhlat helmi-maaliskuussa, jonka yhteydessä myös järjestetään yhdistyskokous. Lisäksi yhdistys tukee osakunnan taloutta vuosijuhlalahjoilla suuremmissa juhlissa. Sääntöuudistus tapahtumassa vuonna 2019!

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Turun Yliopiston Satakuntalaisen kerhon, Hämäläisen kerhon sekä Satakuntalais-­Hämäläisen Osakunnan entiset jäsenet. Hallitus voi harkintansa mukaan hyväksyä jäseniksi yhdistykseen muitakin sen toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä ja oikeuskelpoisia yhteisöjä. Käytännössä kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksi!

Jäseneksi liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai taloudenhoitajaan. Yhdistyksen jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2019 on 20 euroa. Jos maksat jäsenmaksun suoraan tilille, käytä viitettä 1300.

Sähköpostilistalle liittyminen

Lähetä viesti subscribe osoitteeseen sho_seniorit@lists.utu.fi. Mikäli tämä ei onnistu, ota yhteyttä hallituksen sihteeriin.

Yhdistyksen hallitus vuonna 2019

Puheenjohtaja Antti Honkasalo
Sihteeri Henna-Riikka Palonkangas hropal at utu piste fi
050 3564986
Varapuheenjohtaja Laura Ekberg lamanu at utu piste fi
Talous Juha-Pekka Finnilä  jptfin at utu piste fi
044 3845399
Hallituksen jäsen (vuosijuhlamestari) Antti Kaunismäki
Hallituksen jäsen
(tapahtuma- ja somevastaava)
Helinä Taimi helina.taimi at gmail piste com
Hallituksen jäsen Janne-Pekka Niininen

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä. Uudet säännöt täältä.

Yhdistyksen rekisteriseloste löytyy täältä.

Jäsenen eroaminen

  1. Yhdistyslaki 13 §
    Jäsenellä on oikeus milloin tahansa erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. (lainaus)
  2. Lisäksi jäsen katsotaan eronneeksi mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu kahtena peräkkäisenä vuotena.

Yhdistyksen yhteystiedot:

Sähköposti: shoseniorit.hallitus@gmail.com
Tilinumero: Nordea
FI44 1173 3000 1098 38
Tiedotuslista  sho_seniorit@lists.utu.fi
Facebook-ryhmä (suljettu)  https://www.facebook.com/groups/1066025880097801/
Facebook-sivu  https://www.facebook.com/SHOseniorit/