Kerhot

Mahjong-kerho

Mahjong on vanha kiinalainen neljän hengen uhkapeMahjoli (kerho ei kuitenkaan pelaa rahasta), joka on hyvin läheinen pelikorteilla pelattavien rommipelien kanssa. Mahjong-kerhossa pelataan japanilaista riichi-mahjongia. Peli-illoissa opetetaan kiinnostuneille pelin perusteet, aikaisempi osaaminen ei ole tarpeen.

Aika ja paikka: maanantaisin kello 17:00 @ Yo-talo B, Karhis


Go-kerho Fuseki

Go on vanha kiinalainen kahden hengen lautapeli. Peli-illoissa opetetaan kiinnostuneille pelin perusteet, aikaisempi osaaminen ei ole tarpeen.

Fuseki-kerho Suomen Go-liiton sivuilla.

Aika ja paikka: tiistaisin kello 12.00-16.00 @ Yo-talo B, Karhis


Akademiska Pöytästiga Klubben

Keräännytään pelaamaan pöytälätkää osakunnille.

Aika ja paikka: tiistaisin kello 16.00-18.00 @ Yo-talo B, Karhis


Sohon Martta-kerho

Käsityöihmiset kerääntyvät yhteen tekemään keskeneräisiä töitään ja samalla nauttimaan muiden seurasta, sekä jakamaan ideoitaan ja neuvojaan muiden saman mielisten ihmisten kanssa. Toisinaan kerholla voi olla isompia projekteja joita kerholaiset voivat tehdä toimareiden kanssa. Kerho sopii kaiken tasoisille käsityöihmisille.

Aika ja paikka: tiistaisin kello 18.00-21.00, parilliset viikot @ Yo-talo B, Karhis


Sohon Boffaajat

Paras tapa purkaa opintojen aiheuttamaa stressiä on mätkiä kanssaeläjiään pehmomiekoilla, ainakin jos Sohon boffaajilta kysytään. Parhaillaan aktivoituva kerho pyrkii kevään kuluessa järjestämään pieksämistilaisuuksia viikoittain kampusalueen läheisyydessä.

Aika ja paikka: keskiviikkoisin kello 19.00 @ Iskeri, tarkempia tietoja kerhonvetäjä Matti Nikamalta maannik@utu.fi


Pelikehityskerho

Pelikehityskerho pyrkii tarjoamaan vertaistukea sekä opastusta erilaisten ilmaisten pelikehitystyökalujen käyttöön. Tällä hetkellä (19.4.2018) kerho on aloittanut uuden projektin, jossa pyritään toteuttamaan 2D RPG Unityllä. Käytettäviä työkaluja ovat todennäköisesti Github (versionhallintaan ja jakamiseen) sekä Unity (varsinaiseen peliohjelmointiin). Mukaan saa osallistua vapaasti!

Aika ja paikka: torstaisin kello 18.00-20.00 @ Yo-talo B, Karhis


M-kerho

Kerhon päätavoite on pitää yhdessä hauskaa ja kivaa, toisinaan spontaanisti ja yllättävin tavoin. Toistuvia tapahtumia ovat ainakin pitsaperjantait, olut- & juustomaistelut sekä kulinaria- ja kulttuuriexcut.

Aika ja paikka: perjantaisin kello 18.00+, parittomat viikot @ Yo-talo B, Karhis


Videopelikerho

Tule pelaamaan moninpelejä (ja yksinpelejä), uusia sekä vanhoja, yhdessä osakuntaporukalla.

Aika ja paikka: lauantaisin kello 18:00 @ Yo-talo B, Karhis


Teekerho

Sohon teekerhossa maistellaan erilaisia teelaatuja rattoisan rupattelun merkeissä. Sunnutaiset perusteeillat ovat pääsääntöisesti ilmaisia, mutta mahdollisista teemailloista voidaan periä pieni maksu (yleensä 4-15 euroa). Maksulliset teemaillat ilmoitetaan sähköpostitse ja osakunnan FB ryhmässä. Teekerholla on myös oma FB-ryhmä. Sähköpostitse tavoitat kerhon joko sohonteekerho at gmail.com tai jptfin at utu piste fi

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 16.00 @ Yo-talo B, Karhis


Kortti- ja lautapelikerho

Kaiken tasoisille pelaajille tarkoitettu lautapelikerho! Pelaamme kaikkea Bangista Arkham HorroriiSHO pelikaappi 2016n ja Menolipusta Munchkiniin. Aikaisemman lautapelikokemuksen puute ei haittaa. Pelaajamme vaihtelevat kokeneista ensikertalaisiin, kaikki ovat tervetulleita. Osakunnalla on muutama peli osakuntatilassa.

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 18:00 @ Yo-talo B, Karhis


Akateeminen SaunaSeura

Osakuntien yhteinen seura kokoontuu ottamaan akateemiset löylyt joka sunnuntai. Ota mukaan pyyhe ja virvokkeita. Tarkempaa tietoa Facebook-ryhmästä.

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 20:00 @ jokin TYSsin sauna.