Kerhot

Mahjong-kerho

Mahjong on vanha kiinalainen neljän hengen uhkapeMahjoli (kerho ei kuitenkaan pelaa rahasta), joka on hyvin läheinen pelikorteilla pelattavien rommipelien kanssa. Mahjong-kerhossa pelataan japanilaista riichi-mahjongia. Peli-illoissa opetetaan kiinnostuneille pelin perusteet, aikaisempi osaaminen ei ole tarpeen.

Aika ja paikka: maanantaisin kello 17:00 @ Yo-talo B, Karhis


Teekerho

Sohon teekerhossa maistellaan erilaisia teelaatuja rattoisan rupattelun merkeissä. Sunnutaiset perusteeillat ovat pääsääntöisesti ilmaisia, mutta mahdollisista teemailloista voidaan periä pieni maksu (yleensä 4-15 euroa). Maksulliset teemaillat ilmoitetaan sähköpostitse ja osakunnan FB ryhmässä. Teekerholla on myös oma FB-ryhmä. Sähköpostitse tavoitat kerhon joko sohonteekerho at gmail.com tai jptfin at utu piste fi

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 16.00 @ Yo-talo B, Karhis


Kortti- ja lautapelikerho

Kaiken tasoisille pelaajille tarkoitettu lautapelikerho! Pelaamme kaikkea Bangista Arkham HorroriiSHO pelikaappi 2016n ja Menolipusta Munchkiniin. Aikaisemman lautapelikokemuksen puute ei haittaa. Pelaajamme vaihtelevat kokeneista ensikertalaisiin, kaikki ovat tervetulleita. Osakunnalla on runsaasti pelejä osakuntatilassa.

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 18:00 @ Yo-talo B, Karhis


Akateeminen SaunaSeura

Osakuntien yhteinen seura kokoontuu ottamaan akateemiset löylyt joka sunnuntai. Ota mukaan pyyhe ja virvokkeita. Tarkempaa tietoa viikon saunasta löytyy Facebook-ryhmästä.

Aika ja paikka: sunnuntaisin kello 20:00 @ jokin TYSsin sauna.