Rapujuhla
Rapujuhla on osakunnan syyskauden ensimmäinen juhla. Syyskuisessa illassa pyrstöt heiluvat ja laulu raikaa. Vakio-ohjelmaan kuuluu mm. ravunsyöntikurssi ja puhe Ravulle. Rapujuhlat ovat kuin sitsit ilman rangaistuksia.
Pilttibileet
Soho järjestää syyskauden alussa yhdessä muiden osakuntien kanssa Pilttibileet kaikille uusille opiskelijoille. Uusiksen (ennen Osiksen) seinät tärisevät uusien opiskelijoiden humpatessa itsensä uuvuksiin bändin tai dj:n tahdissa. Opiskelijan syyskauden ykkösbileet.
Beaanibileet
Sohon lokakuu alkaa Beaanibileillä, joissa uudet osakuntalaiset eli beaanit (lat. yks. beanus, ransk. becjaune, uusi opiskelija, ”keltanokka”; mon. beani) tutustuvat vanhempiin jäseniin eli civiksiin (lat. yks. civis, kansalainen; mon. cives). Karhun ja Ilveksen pesään kurkistetaan rastikoulutuksen, tutustumisleikkien ja heimoriittien avulla inspehtorin tai kuraattorin valvoessa tapahtumien siveellisyyttä ja toimiessa ylimmäisenä juomanlaskijana. Beaanibileet tai beaani-iltamat ovat olleet SHO:n repertuaarissa jo 1990-luvulta alkaen. Viimevuosina tapahtuma on järjestetty yhdessä SKO:n ja TPO:n kanssa.
Syyskokous
Loka-marraskuussa pidettävä sääntömääräinen yleiskokous, jossa valitaan seuraavan vuoden hallitus ja muut virkailijat, sekä käsitellään talousarvio ja toimintasuunnitelma.
Maakuntailta
Tähän syksyn juhlavimpaan tilaisuuteen kutsutaan soholaisten vieraaksi jokin kunta Satakunnasta tai Hämeestä. Osakuntatilat on puunattu parhaimpaan loistoonsa ja koristeltu maakuntavärein ja -vaakunoin. Ohjelmaan kuuluu ruokailu seisovasta pitopöydästä, musiikkia, arvokkaita puheita ja maakuntahenkeä. Vieraileva kunta tuo mukanaan omat persoonalliset ohjelmanumeronsa. Maakuntaillassa jaetaan vapaamuotoisten hakemusten perusteella 24-osainen Ölvistipendi sitä eniten tarvitsevalle. Ilta huipentuu perinteiseen köydenvetokisaan ja Sohon Torwien tahdittamiin tansseihin.
Torwisitsit
Osakunnan uusimpiin perinteisiin on vuodesta 2011(?) asti kuulunut yhteissitsit yhdessä Sohon Torwien kanssa. Näissä sitseissä musiikkia säestää itse Turun yliopiston mahdollisesti paras (ja ainoa) puhallinsoitinorkesteri. Älä missaa tuubamaisen hyviä bileitä!
Pikkujoulut
Osakunta ja Torwet yhdistävät voimansa kaupungin parhaissa pikkujouluissa, joissa Hyvä Maku rajoittuu lähinnä ruokapöydän antimiin. Puuron, kinkun ja glögin lomassa kuullaan henkeäsalpaavan eksoottisia musiikkiesityksiä, seurataan aina yhtä kutkuttavaa Rienapojat-esitystä ja jännitetään, paljastuuko pukin turpeista pusseista tänä vuonna enemmän kovia vai pehmeitä paketteja.
Virkailijakaronkka
Tammikuun alkupuolella pidettävä uusien ja vanhojen virkailijoiden vallanvaihtoa juhlistava illanvietto.
Kevätkokous
Maaliskuussa pidettävä sääntömääräinen yleiskokous, jossa käsitellään edellisen kauden tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä edelliskauden hallitukselle.
Vuosijuhlat
Vuosijuhla on vanhin ja perinteikkäin osakunnan akateemisista juhlista. SHO viettää vuosijuhliaan joka kevät Gertrudin päivää (17.3.) lähellä olevana lauantaina hauskan arvokkaasti, mutta akateemisen rennosti. Kyseessä on parhaiden akateemisten traditioiden mukainen illallisjuhla, jossa iltapukuloisto ja juhlaetiketti lyövät kättä riemullisen seurustelun ja ikuisen nuoruuden kanssa. Ohjelmaan sisältyy juhlaillallinen, puheita (mm. Juhlapuhe ja puhe Naiselle), vaakunamestarin kierros, osakunnan kronikan luovutus inspehtorille, muiden järjestöjen tervehdykset, soittoa, laulua ja juhlatanssit. Mahdolliset huomionosoitukset – harrastus-, ansio- ja kunniamerkit – jaetaan niin ikään vuosijuhlassa. Juhlahumu ulottuu aamuun asti jatkoineen, saunomisineen ja silliaamiaisineen. Sohon vuosijuhla on todennäköisesti täysipainoisin, hauskin ja edullisin tapa kokea aidot akateemiset juhlat.
Viinipiknik
Toukokuinen viinipiknik kokoaa osakuntalaiset maistelemaan ja arvostelemaan viinejä jollekin kaupungin kesäiselle nurmialueelle. Juustoja ja ranskalaistyyppisiä vehnäleipiä pullistelevan piknikkorin ääressä viiniarvostelmat kohoavat ennennäkemättömiin verbaalis-oraalisiin sfääreihin.
Kesäpäivät
Kesä huipentuu heinä-elokuun vaihteessa järjestettäviin kesäpäiviin. Silloin osakunta matkustaa viikonloppuvieraaksi siihen kuntaan/kaupunkiin, johon tutustuimme maakuntaillassa edellisenä syksynä. Isäntäväki panee parastaan ja esittelee osakuntalaisille paikkakunnan erityispiirteitä – kukin omalla tyylillään. Kesäpäivillä on mm. illastettu pohjoismaisten ystävyyskuntavieraiden kanssa, oltu höyrylaivaristeilyllä, ratsastettu, kierrelty museoissa ja tehtaissa sekä saunottu kunnanjohtajan kanssa. Kesäpäivien vakio-ohjelmaan kuuluu mm. seppeleenlasku sankarihaudoille ja osakunnan haarikan luovutus isännille.
Lisäksi toisinaan järjestetään mm.
– Pizza’n’beer-sitsejä, Peliviikkoja. OsakuntaLANeja,…