Tilat

Osakuntatila

Osakunnat ovat läsnä Yo-talo B:n (Rehtorinpellonkatu 4-6 B) katutasossa. Tilassa osakunnilla (SHO, SKO ja TPO) on jäsenilleen tarjolla erilaisia palveluita tylsän hetken lievittämiseen tai luentojen pakoiluun. Tiloista löytyy mm. biljardi- ja pöytäjalkapallopöytä, kirjoja, kahvia, sarjakuvia, maakuntalehtiä sekä videotykki ja -pelejä. Lisää tietoa tästä tilasta ja sen tapahtumista: http://osakunnat.utu.fi.

Osakuntasali

Osakuntasalia, joka sijaitsee myös Yo-talo B:llä, voivat vuokrata kaikki TYY:n jäsenet ja alayhdistykset. Tila on vuokrattavissa säännölliseen harrastekäyttöön, sekä yksittäisiin juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin. Lisätietoja ja varauskalenteri löytyvät osoitteesta http://osakuntasali.utu.fi.

Radbar

Osakuntien kattojärjestö S-Osakunnat ry on osaomistajana käsityöläisoluisiin erikoistuneessa Radbar Turku-anniskeluravintolassa. Radbar sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 13. Käymällä Radbarissa tuet samalla opiskelija- ja osakuntatoimintaa!

Uusi-S

Uusi-S oli S-Osakunnat ry:n hallinnoima talo, jossa järjestettiin osakuntien tapahtumia ja juhlia, ja jota vuokrattiin eteenpäin myös ulkopuolisille kiinnostuneille tahoille. Osakunnat toimivat tiloissa aina vuoden 2015 joulukuuhun asti, jolloin alueelle kaavoitetut uudet asuinrakennukset johtivat rakennuksen purkuun ja siten vuokrasopimuksen päättymiseen. Kuvia purusta.

Kartta