Kerhot

Mahjong-kerho

Mahjong on vanha kiinalainen neljän hengen uhkapeMahjoli (kerho ei kuitenkaan pelaa rahasta), joka on hyvin läheinen pelikorteilla pelattavien rommipelien kanssa. Mahjong-kerhossa pelataan japanilaista riichi-mahjongia. Peli-illoissa opetetaan kiinnostuneille pelin perusteet, aikaisempi osaaminen ei ole tarpeen.

Aika ja paikka: maanantaisin klo 18:00 @ Yo-talo B


Go-kerho Fuseki

Go on vanha kiinalainen kahden hengen lautapeli. Peli-illoissa opetetaan kiinnostuneille pelin perusteet, aikaisempi osaaminen ei ole tarpeen.

Fuseki-kerho Suomen Go-liiton sivuilla.

Aika ja paikka: tiistaisin klo 12.00-16.00 @ Yo-talo B


Sohon Kepittäjät (Biljardikerho)

Kepittäjät eli biljardi- ja snookerkerho kokoontuu viikoittain hiomaan jäsentensä taitoja osakunnan biljardipöydän ympärille Yo-talo B:lle. Kerho järjestää myös excuja lähialueen biljardipaikkoihin, katselee snookerkisoja isolta kankaalta ja järjestää leikkimielisiä kilpailuja. Biljardin pelaaminen on jäsenille täysin ilmaista. Yo-taloilta löytyvä pöytä on Dybior Dynamic Eliminator, jonka verka vaihdettiin vuoden 2014 syksyllä.

P.S. Myös pöytäjalkapallon pelaaminen on osakunnan jäsenille ilmaista. Pyydä päivystäjää avaamaan jalkapallopöydän lukitus.

Aika ja paikka: keskiviikkoisin kello 16.00 lähtien @ Yo-talo B


Sohon Tykittäjät (elokuvat)

Sohon oma elokuvakerho järjestää monenmoisia elokuvailtamia ja -maratoneja pitkin vuotta. Aikaisempina vuosina on järjestetty mm. Starwars-maraton (noin 12 tuntia) ja Taru Sormusten Herrasta -maraton (extended version, noin 12 tuntia). Sekä uusia Marvel-leffoja on katsottu. Kerho järjestää myös excuja uusien elokuvien näytöksiin. Myös jäsenistö saa järjestää elokuvailtoja tai ehdottaa niitä. Ota yhteyttä hallitukseen.

Aika ja paikka: toisinaan @ Yo-talo B


Teekerho

Sohon teekerhossa maistellaan erilaisia teelaatuja rattoisan rupattelun merkeissä. Sunnutaiset perusteeillat ovat pääsääntöisesti ilmaisia, mutta mahdollisista teemailloista voidaan periä pieni maksu (yleensä 2-5 euroa). Maksulliset teemaillat ilmoitetaan sähköpostitse ja osakunnan FB ryhmässä. Teekerholla on myös oma FB-ryhmä ja verkkosivu. Sähköpostitse tavoitat kerhon joko sohonteekerho@gmail.com tai jptfin at utu piste fi

Aika ja paikka: joka sunnuntai klo 16.00 @ Yo-talo B


Kortti- ja lautapelikerho

Kaiken tasoisille pelaajille tarkoitettu lautapelikerho! Pelaamme kaikkea Bangista Arkham HorroriiSHO pelikaappi 2016n ja Menolipusta Munchkiniin. Aikaisemman lautapelikokemuksen puute ei haittaa. Pelaajamme vaihtelevat kokeneista ensikertalaisiin, kaikki ovat tervetulleita. Osakunnalla on muutama peli osakuntatilassa.

Aika ja paikka: sunnuntaisin klo 18:00 @ Yo-talo B


Sohon Boffaajat

Paras tapa purkaa opintojen aiheuttamaa stressiä on mätkiä kanssaeläjiään pehmomiekoilla, ainakin jos Sohon boffaajilta kysytään. Parhaillaan aktivoituva kerho pyrkii kevään kuluessa järjestämään pieksämistilaisuuksia viikoittain kampusalueen läheisyydessä.

Aika ja paikka: Tarkempia tietoja kerhonvetäjä Matti Nikamalta maannik@utu.fi


Sohon Panijat

Sohon Panijat tarjoavat oluen ja siiderin valmistuksesta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua oluenpanon teoriaan ja käytäntöön sekä päästä panemaan ja maistelemaan omaa olutta tai siideriä.

Aika ja paikka: Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedustelut Panijoiden Facebook-sivulta. 


Viski- ja sikarikerho

Sohon viski- ja sikarikerho kokoontuu kuukausittain maistelemaan laadukkaita viskejä ja sikareita tunnelmallisen musiikin parissa.

Aika ja paikka: Kokoontumisajat ja tarkemmat tiedustelut kerhonvetäjä Hannu Ala-Ollalta sähköpostitse halaol@utu.fi


Verenluovutusryhmä

SHO:n verenluovutusryhmä järjestää aika-ajoin luovutus kierroksia Turun veripalvelun tiloihin. Ole siis kuulolla! Mutta mikäli käyt itsenäisti luovutamassa verta, niin ilmoita vastaanottovirkalijalle että olet “SHO” -verenluovutusryhmästä. Luovutuskierroksen saa myös itse järjestää, mikäli haluaa.

Aika ja paikka: satunnaisesti. Tarkemmat tiedot osakunnan Whatsapp -ryhmässä ja FB:ssä.